Historie

Als kwaliteit telt

 

GERENOMMEERD SCHOONMAAKBEDRIJF GAAT OVER VAN MOEDER OP ZOON (1 JULI 2015)

Schoonmaakservice Alex Visser heeft de perfecte expertise

Advies en Schoonmaakservice Anneke Visser uit Purmerend heet voortaan Schoonmaakservice Alex Visser. Zoon Alex heeft het bedrijf van moeder overgenomen, zodat Anneke een stapje terug kan doen. Alex zit al sinds zijn 15e jaar in de schoonmaakbranche, dus hij kent alle ins en outs. Kantoren en andere bedrijfsgebouwen, scholen, gymzalen, trappenhuizen voor VvE’s, maar ook klussen bij particulieren zijn bij zijn bedrijf in goede handen. “We hebben voor alle schoonmaak de perfecte expertise” vertelt Alex.

Anneke Visser is sinds 1984 werkzaam in de schoonmaakbranche en nam in 1997 de stap om voor zichzelf te beginnen, eerst als adviesbureau. “Ik was zo eigenwijs dat ik het zelf dacht anders te kunnen doen, ik heb al mijn diploma’s behaald en heb die kennis uitgedragen op mijn eigen manier: “Staan voor je werk, open zijn naar klanten en afspraak is afspraak” vertelt Anneke, die benadrukt dat Alex die bedrijfsfilosofie helemaal heeft overgenomen.

Ze deed in het begin, als adviesbureau, bijvoorbeeld de schoonmaakcontroles bij gemeentelijke panden. Het is altijd al de bedoeling geweest dat zoon Alex zijn moeder zou opvolgen.
Anneke blijft op de achtergrond betrokken en zal ook het adviesgedeelte blijven doen onder de naam Advies- en Begeleiding Anneke Visser. Alex vertelt enthousiast: “Het klantencontact is heel prettig en we zien bij ons werk altijd direct resultaat. Als we dan weer complimenten krijgen van klanten, doet dat je goed.”

Bij Schoonmaakservice Alex Visser werken vier gemotiveerde medewerkers, waarvan twee al vele jaren. Behalve de klantvriendelijkheid en goede prijs-kwaliteitverhouding hanteert het bedrijf een unieke ontsmettingsmethode voor de natte ruimtes. Wij weten dat schoonmaak bij veel bedrijven een sluitpost is op de begroting, maar we wijzen op het belang van goede schoonmaak.

Nieuwe uitdagingen
Alex wil de continuïteit van het bedrijf waarborgen, maar hij denkt ook verder. “We staan open voor nieuwe uitdagingen” zegt hij. Voor het onderhoud heeft het bedrijf een speciale machine, waarmee de traptreden geschrobd kunnen worden

Meer weten:
Bel: 0299-753123/06-22411941
E-mail: info@av-schoonmaak.nl

BTW nr.: NL 002072320b62

 

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten? Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 0299-753123